Rauma interior ETUSIVU YRITYSESITTELY TOIMINTATAVAT TUOTTEET YHTEYS
FIN ENG
   

RI PALLET® KONELEVYT

Olemme useita vuosia jatkuneen tuotekehitystyön tuloksena kehittäneet täysin uuden ratkaisun betonituoteteollisuudessa käytettäville aluslevyille. Tutkimustyötä on tehty asiakaslähtöisesti huomioon ottaen alalla vallitsevat käytännön haasteet ja vaatimukset. Tämän työn tuloksena olemme saavuttaneet äärimmäisen kestävän pinnan omaavan konelevyn, jonka ominaisuuksia voidaan säätää asiakkaan tarpeiden mukaan. Kehittämämme ratkaisu on myös erittäin kilpailukykyinen hinnaltaan ja ympäristöarvoiltaan.

Pinnoite Vanha levyRI Eco PALLET

RI Eco PALLET on valmistettu asiakkaan omista, jo käytössä olleista, vanerisista konelevyistä, joilla ei ilman uusimista enää pystyisi tuottamaan kilpailukykyisesti betonituotteita. Yleensä lähtötilanteessa asiakkaan konelevyt on kirjaimellisesti ajettu loppuun, mutta tällä uudella ratkaisulla pystymme säästämään konelevyjen rungoista suurimman osan uudelleen käytettäviksi.
Valmistusprosessi alkaa asiakkaan luota, jolloin kartoitamme olemassa olevan materiaalin ja asiakkaan tarpeet. Materiaalin saavuttua tehtaallemme suoritetaan alustava jaottelu, jossa erästä poistetaan pinnoitettavaksi kelpaamaton materiaali. Jaottelun jälkeen konelevyt kuivatetaan uunissa, jolloin vaneriin sitoutunut kosteus poistuu konelevyn sisäosista ja pinnalta tasaisesti. Kuivatuksen jälkeen on vuorossa hionta, jolloin levyjen pinnasta poistetaan kulumisen aiheuttamat epätasaisuudet. Viimeiseksi suoritetaan pinnoitus asiakkaalle sopivalla seoksella, ja kalibroinnin jälkeen RI Eco PALLET -erä on jälleen valmis toimitettavaksi takaisin asiakkaalle.

Eco PalletRI Pro PALLET

RI Pro PALLET on valmistettu korkealaatuisesta koivuvanerista, jonka pinnoitteena on käytetty asiakkaalle kustomoitua RI-pinnoitetta. Lopputuloksena on saavutettu alan korkeita vaatimuksia vastaava tuote, jonka elinkaari on erittäin pitkä. Sekä taloudelliset että ympäristöön liittyvät näkökulmat otetaan huomioon laadusta tinkimättä.
Usein asiakkaamme haluavat vanhat konelevynsä uudelleen pinnoitettaviksi, jolloin hävikkiä syntyy jonkin verran pinnoitettavaksi kelpaamattomien konelevyjen pois karsimisen vuoksi. Tällöin tarjoamme asiakkaillemme RI Pro PALLET -konelevyjä hävikin kattamiseksi. Molemmissa tuotteissa on lähes täsmälleen samat ominaisuudet riippumatta siitä, mikä lähtötilanne on ollut. Näin pystymme varmistamaan asiakkaidemme kilpailukyvyn säilymisen vuosi toisensa jälkeen.

Pro PalletASIAKASLÄHTÖISYYS

Tärkeintä meille on luoda asiakkaillemme kestävää kehitystä tukeva ratkaisu, jonka hyödyt ulottuvat kauas tulevaisuuteen. Teemme asiakkaidemme puolesta kaikki tarvittavat laskelmat investointia varten alkaen lähtökustannuksista ja päättyen saavutettuun kokonaishyötyyn pitkällä tähtäimellä.

Saavutetut hyödyt: - parantunut cashflow
- valmistettavien tuotteiden korkean laadun säilyminen
- pitkäaikaiset säästöt konelevyhankinnoissa
- tuotantotehokkuuden paraneminen/sykliajan lyheneminen
- kestävä ratkaisu ympäristön kannalta/pienempi hiilijalanjälki


Hyttikalusteet Laivakalusteet Makuuhuonekalusteet (Messin)
Sairaalakalusteet Koulukalusteet RI PALLET® (Konelevyt)
Apteekkikalusteet Hotellikalusteet
Myymäläkalusteet Muut erikoiskalusteet